Whataspp Whataspp Live Chat

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Cele mai cumparate

Informaţii

Producatori

Oferte speciale

Furnizori

10 sfaturi pentru începătorii în microblanding

10 sfaturi pentru începătorii în microblanding

Microblading-ul a crescut rapid în popularitate în ultimii 2 ani și noi artiști intră în comunitatea noastră zilnic. Indiferent dacă sunteți noi în Microblading sau aveți mii de proceduri la activi, am adunat 10 sfaturi pe care ar trebui să le luați în seamă.

1. Puteți realiza procedura de microblade pe TOATE tipurile de piele 2-6 de pe Scala Fitzpatrick, incluzând persoanele cu pori mari, piele groasă, piele subțire, piele tânără și matură. Iar suferinzii de alopecie se pot bucura de toate beneficiile microblandingului. Singura excepție o reprezintă persoanele ale căror piele este extrem de subțire și suferă de rozacee. Această combinație de piele care sângerează foarte ușor și este, de asemenea, foarte subțire, sau care are  o sângerare excesivă, nu este tocmai dorită, pentru că diluează culoarea, ducând la rezultate foarte slabe și slabe.

2. Liniile bine executate se vindecă în mod consecvent și sunt curățate, fără a se risipi și nici nu se răspândesc. Majoritatea liniilor se vindecă exact cum le plasați. Acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de lucrul la aparat, nu există traumatism cu ac cu mișcare pe piele. Traumatism mai puțin = linie mai curată.

3. Înainte de a începe procedura de Microblading veți avea nevoie de formare adecvată permanentă pentru fundația machiajului. Microbladingul este o tehnică avansată și necesită cunoașterea prealabilă a principiilor de bază ale machiajului, cum ar fi morfologia pielii, teoria culorii, standardele de siguranță, igiena, contraindicațiile, designul și, cel mai important, înțelegerea riscurilor agenților patogeni transmisi în sânge. De aceea recomandăm insistent toate persoanele să nu practice această procedură fără să urmeze un curs DE CALITATE la un trainer foarte bun.

4. Înainte de a începe fiecare procedură, verificați acele cu o lupă. De ce? Deoarece nu puteți verifica acele cu ochiul liber. Cautați aranjamente ghimpate, deteriorate sau foarte puțin aliniate. Aceste defecte ale acului pot provoca cicatrizări la nivelul pielii și rezultate slabe.

5. Puteți începe să lucrați la modelele vii numai după ce ați dobândit o memorie musculară. Trebuie să exersați modelul ore întregi. Odată ce puteți repeta cu ușurință un set de sprâncene, atunci sunteți gata pentru piele. Investiți în perioada de pregătire pe pielea sintetică oricât timp este nevoie și nu vă grăbiți.

6. Trasarea liniei  este totul. Nu subestimați niciodată eficiența unui stretch perfect de 3 puncte. O bună întindere va ridica nivelul muncii dvs. de la "bun" la "excelent".

7. Clienții trebuie să se întoarcă la fiecare 12-18 luni pentru operațiuni de întreținere. Vârfurile de păr vor dispărea, dar lucrarea nu va deveni solidă și neclară. Modelul va fi în continuare vizibil și tot ce trebuie să faceți este să reveniți la aceleași linii sau să adăugați unele noi.

8. Trebuie să utilizați ace și mânere de unică folosință pentru fiecare client pentru a împiedica răspândirea agenților patogeni de sânge.

9. Rezultatele vor varia în funcție de 3 factori: 1.) condiții de piele client 2.) tehnică 3.) instrumente. Unii oameni vin înapoi cu rezultate minunate, alții nu . După aproximativ 1000 de proceduri, experiența voastră și timpul pe piele vă vor duce să obțineți rezultate în mod constant, pentru că veți ști cum să vă modificați tehnica cu diferitele tipuri de piele pe care le întâlniți.

10. Puteți utiliza orice linie de pigment de renume, la alegere. Dar întotdeauna folosiți pigmenții de la distribuitorii autorizați. Acestea vă vor ghida cu produsele și vor furniza fișele de date privind securitatea materialelor.

Pe curând, 

Echipa PM

All comments

Leave a Reply