Whataspp Whataspp Live Chat

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Cele mai cumparate

Informaţii

Producatori

Oferte speciale

Furnizori

Conferinta Nationala de Dermopigmentare. Cine vine?

Conferinta Nationala de Dermopigmentare. Cine vine?

Lume, lume, tehnicieni din industria tatuajului permanent si semi permanent, nu trebuie sa ratati un eveniment deosebit, inspirational, dedicat voua, ce are loc anul acesta la Iasi si poarta numele de CONFERINTA NATIONALA de DERMOPIGMENTARE.

Pe langa organizarea impecabila care va asteapta, numele mari care vor urca pe scena evenimentului ar trebui sa va determine sa va inscrieti chiar ACUM.

In numai o saptamana, Simona Gaucan, organizatorul evenimentului, va asteapta alaturi de Elena Copaceanu, Roxana Dumitru,  Teodora Draghici si alte nume importante, sa va demonstreze cat de minunata este industria noastra.

2 zile de demonstratii si seminarii vor incununa participarea voastra. Toate detaliile despre eveniment le gasiti aici: https://www.facebook.com/events/1572098986172834/

Ne bucuram sa va anuntam ca PRODUSEMAKEUP.RO va fi reprezentat ca partener al evenimentului, pregatindu-va multe surprize si oferte de nerefuzat.

Va asteptam, cu drag!

Echipa PMU

All comments

Leave a Reply