Whataspp Whataspp Live Chat

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Cele mai cumparate

Informaţii

Producatori

Furnizori

In spatele artistului PMU- Interviu cu Simona Gaucan Trainer

In spatele artistului PMU- Interviu cu Simona Gaucan Trainer

Industria dermopigmentarii este intr-o continua crestere, din ce in ce mai multi pasionati de perfectiune intra in acest domeniu pentru a oferi clientelor sprancene si buze perfecte. Intr-un domeniu atat de complex si complicat, in care atentia la detalii chiar face diferenta, am hotarat sa stam de vorba cu unul dintre trainerii nostri preferati, Simona Gaucan, si sa descoperim impreuna cateva secrete.  Incepem astfel o serie de mini interviuri scurte pe care va invitam sa le cititi cu placere.

  1. Cum arata industria dermopigmentarii in 2019 si cum crezi ca va arata in urmatorii ani?

    Simona G: Domeniul dermopigmentarii am simtit ca s-a dezvoltat mult in ultimii 5 ani in Romania si este in plina dezvoltare. In urmatorii ani cred ca se va pune un accent si mai mare pe legatura intre reusita procedurii, produsele folosite si histopatologia pielii( sau cel putin eu asta imi doresc).

  2. Care sunt cele 5 sfaturi pe care le dai cursantelor tale dupa ce termina cursul cu tine?

    Simona G: Pe elevele mele le sfatuiesc pe tot parcursul cursului, asa ca imi este un pic greu sa aleg 5 dintre cele mai importante. Cred insa ca sfaturile pe care le repet la final de curs reprezinta un fel de biblie a specialistului si ar trebui scrise la loc de cinste.

    - Sa isi insuseasca foarte bine notiunile teoretice. Chiar daca e un domeniu putin mai artistic, teoria despre "desenul" nostru este o adevarata matematica, teoria culorilor iarasi este importanta. De asemenea trebuie sa cunoastem foarte bine sa folosim instrumentele de pigmentare (penul pt microblading si cel al aparatului de pigmentare).

    -Sa lucreze mult pe pielea artificiala.

    -Sa trimita lucrari pentru a le discuta impreuna.

    - Sa fie atente la anamneza pe care o fac clientelor si sa incerce sa informeze cat mai corect clientele vis a vis de procedura

    - Sa realizeze fotografii corecte si clare.

  3. Ce este mai important produsul sau tehnica?

    Simona G:  Ambele sunt la fel de importante, daca le cunoastem bine. Important este sa cunoastem si ce pigment se potriveste fiecarei tehnici in parte si daca este necesar sa mixam pigmentii. E o poveste mai lunga, poate o detaliem intr-un viitor articol.

  4. Unii tehnicieni considera ca exercitiul este suficient pentru a dobandi experienta. Cat de importante sunt insa si cursurile de perfectionare si ce aduc ele in plus?

    Simona G: Este extrem de important exercițiul, daca am inteles exact partea teoretica. Eu mai recomand cursantelor mele, dupa ce insusesc corect partea teoretica predata de mine sa mearga si la alte cursuri de perfectionare, sa afle informatii noi de alti traineri si sa se perfectioneze non stop. Este o industrie in miscare, in permanenta sunt descoperite noi tehnici sau abordari.

  5. Care este tehnica ta preferata?

    Simona G:  Tehnica mea preferata ramane cea combinata, dar lucrez cu mare drag daca se potriveste clientei si tehnicile de powdering, Shading sau microblading.

  6. Ce iti place mai mult? Sa lucrezi pe cliente sau sa predai?

    Simona G:  Dificila intrebare pentru mine. Imi place enorm sa lucrez impreuna cu clientele, pentru ca descopar mereu reactii noi ale pielii, iar in felul acesta am invatat ce tehnici sa folosesc pt fiecare tipologie de ten, ce li se potriveste mai bine si cum pot avea rezultate vindecate frumoase.

    Dar e foarte frumos sa impartasesc din experienta mea si cu eleve. Nu as putea doar sa predau altfel. Cred ca o combinatie intre cele doua activitati ma face cu adevarat fericita.

     

    Simona Gaucan este trainer START ACADEMY si o puteti descoperi pe social media pe contul ei de Facebook> https://www.facebook.com/simonagaucantatuajcosmetic/

sprancene2.jpg sprancene1.jpg sprancene3.jpg

All comments

Leave a Reply