Whataspp Whataspp Live Chat

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Cele mai cumparate

Informaţii

Producatori

Produse noi

Furnizori

Instruirea continua cheia succesului in PMU

Instruirea continua cheia succesului in PMU

Daca ar trebui sa scriem concluzia inca de la inceputul acestor randuri aceasta ar fi: Instruirea continua este chestia succesului in PMU.

La sfarsitul lunii iunie am fost onorati sa participam ca parteneri la Conferinta Nationala de Dermopigementare,  prima editie, ocazie cu care am intalnit live o parte din clientii nostri si ne-am facut prieteni noi.

De fiecare data cand putem sa sustinem astfel de evenimente, o facem cu toata deschiderea, pentru ca instruirea continua dezvolta artistul PMU si mai apoi industria. Cu cat suntem mai uniti si frecventam astfel de evenimente, cu atat avem sanse sa devenim o comunitate puternica si remarcanta in industria de beauty, alaturi de veterani precum hair, makeup sau nails.

Intr-un domeniu atat de complicat cum este PMU, unde vindecarile sunt diferite si uneori rezultatele nu sunt cele dorite, e foarte important sa ai multa experienta. Cand esti la inceput de drum, singura sansa este sa te inspiri din experienta trainerilor si din sfaturile acestora. Asa s-a desfasurat si conferinta de la Iasi, unde nume mari din industria dermopigmentarii au prezentat atat lucrari exceptionale, precum si parte de cazuistica. Cea mai interesanta din punctul nostru de vedere.

Va invitam astfel sa ciuliti urechile si sa va inscrieti la cat mai multe seminarii si masterclass-uri, sa va dezvoltati cariera in permanenta si niciodata sa nu va culcati pe o ureche. Nu uitati ca oamenii pe care ii apreciati cel mai mult, precum Simona Gaucan sau Ana Maria Margineanu, oameni doxa de carte, au ajuns asa pentru ca niciodata nu au renuntat la autodepasire si instruire.

Pe curand, 

Echipa PMU

All comments

Leave a Reply