Whataspp Whataspp Live Chat

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Cele mai cumparate

Informaţii

Producatori

Oferte speciale

Furnizori

PLAY la învățare și niciodată PAUSE de la rezultate spectaculoase

PLAY la învățare și niciodată PAUSE de la rezultate spectaculoase

Ne bucurăm de fiecare dată când vedem cum comunitatea profesioniștilor machiajului permanent și semipermanent crește. Și la fel ne bucurăm să spunem că e o creștere frumoasă, iar #ProduseMakeupRo aduce un plus acestei industrii și vă susține în tot ceea ce faceți.

            Am hotărât să scriem acest articol ca o motivație în plus, să nu vă opriți niciodată din a învăța lucruri noi, pentru că este un domeniu în care, fie că vrem, fie că nu vrem, excelența nu se obține ușor.

            Am observat o tendință: anume că unii specialiști să considere că un singur curs, de bază, este suficient și singurul de care au nevoie în carierele lor de makeup artiști. Poate ne-ați vizitat pe la standul de la Romexpo din cadrul Cosmetics Beauty Hair & Makeup Forum 2018, acolo unde și noi am fost surprinși să vedem ce multe persoane consideră inutile cursurile de perfecționare și seminarile.

            Dați-ne voie să vă spunem ceva. Nici nu aveți idee cât de multe puteți să învățați la un nou curs sau la un seminar. Plus că masterclass-urile sunt și sub forme compacte, așa că nu pierdeți mult timp, dar câștigați foarte multe cunoștințe.

            În cadrul acestora, veți putea afla de la traineri cu multă experiență în domeniu povești despre cazuri diverse, iar acești vă vor explica cum anume să abordați situațiile dacă o să vă confruntați cu similarități. Ideea este că, pe patul unui specialist, se așează cazuri și cazuri, de la cele mai simple, până la cele mai complicate. Și de foarte multe ori ne poate fi greu să găsim noi, din imaginație și talent, o rezolvare. Tocmai de aceea, un asfel de curs va dă idei și generează soluții, care pot fi de super mare ajutor!

            Vi s-a întâmplat vreodată să vină o persoană cu sprâncenele tatuate, deși spusese la programare că nu a mai făcut niciodată un tatuaj? Ori ați avut cliente care voiaun fără discuție un tatuaj cosmetic, deși poate pielea lor prezenta răni sau cicatrici de la un microblanding mai vechi? Astfel de cazuri, dar și multe altele ar putea fi cheia unei dezabateri la o demonstrație PMU.

            Vrem să rămâneți cu următoarea idee: nu trebuie să ne oprim niciodată din învățare. Mai ales într-un domeniu cum este cel al machiajului semi și permanent, unde pe lângă informațiile numeroase pe care ar fi imposibili să le deținem după un simplu curs, apar și evoluții tehnologice! Da! Produsele și ustensilele se schimbă, iar noi trebuie să ținem mereu pasul! Nu trebuie să uităm că vom avea rezultate cu care să ne mândrim doar dacă nu o să ne oprim din a le construi. Iar construcția se face prin învățare, talent și pasiune!

Pe curând,

Echipa PMU.

All comments

Leave a Reply