Whataspp Whataspp Live Chat

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

TAN BROWN Pigment organic by PM

By PM

Nou

10 Produse

In Stoc

199,99 lei

Adauga la favorite

Informatii

Descriere

Formula noastră de ultimă generație de pigment, bogat și cremos care vă permite să utilizați mai puțin din produs la fiecare aplicație, obținând rezultate foarte bune.

Vâscozitatea ridicată conferă o retenție exactă și durabilă a culorii și satisfăcuția clienților, se amestecă fără ezitare cu alte pigmenți din aceași gamă dacă alegeți să amestecați pentru o nuantă personalizată.

Pigmenții noștri au, de asemenea, o textură și o calitate diferită. Nu se usucă ca cele mai multe. Particulele micro-fine utilizate, împreună cu etanolul, permite pigmenților să se usuce mai lent și mențin amestecul neted in timp ce tehnicianul lucrează cu el.

Unele mărci si brand-uri utilizează culori industriale similare cu vopselele auto! Acest lucru poate fi periculos și poate provoca o reacție alergică

Alergiile pot fi mai frecvente în substanțele organice. Unii oameni sunt alergici la vopselele vegetale, iar pigmenții cu coloranți vegetali nu sunt stabili de acea este bine de făcut testul inaintea folosiri acestora.

Recenzii

Comments ()

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

TAN BROWN Pigment organic by PM

TAN BROWN Pigment organic by PM

*15ml